lauantai 21. elokuuta 2010

Värikäs tonnikalasalaatti

En ollenkaan suunnitellut bloggavani tätä supernopeaa salaattia. Ajatus oli vaan nopeasti heittää kulhoon kaikkea, mitä jääkaapista löytyy, jotta pahin keskipäivän nälkä saataisi sammutetuksi. Tästä tuli kuitenkin niin värikästä (vaikkei sitä kuvasta heti huomaisikaan) ja maukasta, että pakko on levittää ilosanomaa laajemmallekin. Olkaa hyvät!


Värikäs tonnikalasalaatti (yhdelle)

pieni pala kesäkurpitsaa
pieni keltainen paprika
muutama kirsikkatomaatti
pieni tölkki tonnikalaa
puolikas avokado
papuja tai kikherneitä tölkistä
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria

Raasta kesäkurpitsa. Paloittele paprika ja avokado pieneksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla. Syö!

Seuraavalla kerralla taidan lisätä vielä tilkan sitruunamehua ja oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails