torstai 1. huhtikuuta 2010

Paahdettua kanaa ja ratatouillea



Tässä ihan superhelppo, terveellinen ja melko herkullinenkin arki-illan resepti. Tämä oli ihan hyvää muuten, mutta kanassa olisi voinut olla enemmänkin makua. Sille ehkä jonkinlainen nopea yrttimarinointi seuraavalla kerralla.

Ohje BBC Good Foodista taas vaiheeksi ja tällä kertaa jopa noudatin sitä melkein kirjaimellisesti.


Paahdettua kanaa ja ratatouillea

1 sipuli lohkoina
2 punaista paprikaa isohkoina lohkoina
1 pieni munakoiso kuutioituna
1 kesäkurpitsa isohkoina kuutioina
4 tomaattia puolitettuina
4 rkl oliiviöljyä
4 kananrintaa nahkoineen
pari tuoretta rosmariinin oksaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 asteeseen). Levitä kaikki kasvikset laakeaan uunivuokaan. Kaada suurin osa oliiviöljystä kasvisten päälle ja sekoita hyvin. Tämä käy kätevimmin käsin. Asettele kananrinnat kasvisten päälle nahkapuoli ylöspäin ja työnnä rosmariininoksat nahkojen alle. Ripottele kaiken päälle suolaa ja pippuria ja loput oliiviöljyt. Paahda uunissa noin 35 minuuttia kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kana ruskettunut.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails