torstai 11. maaliskuuta 2010

Tunasalaattia vähän fiinimmin


Tonnikalasalaattiakin voi tehdä monella tavalla. Sitä voi yksinkertaisesti vain avata tonnikalatölkin, heittää sekaan vähän salaatinlehtiä, pari tomaattia, pätkän kurkkua ja punasipulia ja kas, salaatti on syntynyt. Tässä vähän erilainen versio tutusta opiskelijaklassikosta.

Tunasalaattia (kahdelle)

neljä pientä tonnikalafilettä
tomaattia
pakasteherneitä sulatettuna
kurkkua
emmentaljuustoa
oliiveja
lehtipersiljaa

Paista tonnikalafileitä öljyssä pannulla (mieluiten parilapannulla) pari minuuttia molemmin puolin. Fileet voivat jäädä reilusti pinkeiksi sisältä. Kuutioi kaikki salaattiin menevät aineet, lisää loraus salaatinkastiketta ja sekoita hyvin. Tarjoile! Nopeaa, helppoa ja herkullista.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails