Perjantaina oli toisen puoliskoni synttärit. Ja koska silloin itsekkäästi kutsuin omia kavereitani meille tupaantuliaisiin ja lähetin poikaporukan kaupungille juhlimaan, halusin lauantaiksi järjestää jonkinlaisen synttäri-illallisen. Olemme testanneet Dublinin ravintolamaailmaa ihan kiitettävästi ja välillä tuntuu, että on vaikea löytää uusia paikkoja, joita tekisi mieli kokeilla. Darwins on lähinnä pihviravintola, jossa olen käynyt työpaikan puolesta pari kertaa aiemminkin ja molemmilla kerroilla kokemus oli erittäinkin hyvä. Kyseinen ravintola oli nyt hiljattain jonkin aikaa kiinni tehdessään muuttoa uusin, isompiin tiloihin. Päätimme siis käydä testaamassa tämän uudelleen avatun pihvimestan.
Alkuruoaksi tilasimme friteerattuja minimustekalarenkaita ja black pudding-sienirisottoa. Koska mustekalat ovat suurinta herkkuani, pidin tietysti tästäkin annoksesta kuin hullu puurosta. Puolueeton arvioitsija sanoisi kyllä varmaan, että koska mustekalat olivat niin pieniä, että niitä tuskin huomasi, frittitaikina oli liian hallitsevassa asemassa. Ja olisi kyllä oikeassa. Risotto oli todella hyvää, vaikken suuri black puddingin (=jonkin sortin verimakkara) ystävä olekaan.
Pääruoaksi tilasimme päivän erikoisena ollutta lampaan potkaa ja filepihvin. Lammas oli kyllä niin hyvää, se oikein suli suuhun! Pihvi oli myös erinomainen, juuri sopivasti medium.
Jälkiruoan osalta emme oikein osaneet tehdä päätöksiä, jolloin tarjoilija ehdotti tällaista maistelulautasta. Mikäs sen parempi idea, saimme maistiaiset melkein kaikista listalla olleista jälkkäreistä. Eton mess (mansikkaa, marenkia ja kermavaahtoa) ja "leipävanukas" nousivat omiksi suosikeiksini. Nyt tiedän ainakin, mitä seuraavaksi tilaan :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti