maanantai 19. lokakuuta 2009

Kanaa kookos-tomaattikastikkeessa



Täytyy myöntää, etten ihan heti lämmennyt tälle reseptille. En muista enää, missä näin sen ensimmäisen kerran, mutta muista olleeni epäileväinen kookosmaidon ja tomaattimurskan yhdistelmälle. Toisaalta tykkään sekä kookosmaidosta että tomaatista, joten potentiaalia tästä reseptistä kyllä löytyi. Eikä lopputulos todellakaan ollut pettymys, päinvastoin!



300g kanan rintafilettä paloiteltuna

oliivi- tai rypsiöljyä

2 sipulia

4 valkosipulinkynttä

chilitahnaa (esim. Sambal Oelek)

1 purkki kookosmaitoa

1 purkki tomaatti murskaa


Paista silputut sipulit, kana ja valkosipuli keskilämmöllä kattilassa tai kannellisessa paistinpannussa, kunnes kana on melkein kypsää. Sekoita joukkoon chilitahna, kookosmaito ja tomaattimurska. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.


Syö riisin kanssa tai sellaisenaan. Itse söin sellaisenaan, parempi puolisko riisin kanssa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails