Täytyy myöntää, etten ihan heti lämmennyt tälle reseptille. En muista enää, missä näin sen ensimmäisen kerran, mutta muista olleeni epäileväinen kookosmaidon ja tomaattimurskan yhdistelmälle. Toisaalta tykkään sekä kookosmaidosta että tomaatista, joten potentiaalia tästä reseptistä kyllä löytyi. Eikä lopputulos todellakaan ollut pettymys, päinvastoin!
300g kanan rintafilettä paloiteltuna
oliivi- tai rypsiöljyä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
chilitahnaa (esim. Sambal Oelek)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki tomaatti murskaaPaista silputut sipulit, kana ja valkosipuli keskilämmöllä kattilassa tai kannellisessa paistinpannussa, kunnes kana on melkein kypsää. Sekoita joukkoon chilitahna, kookosmaito ja tomaattimurska. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti